Faulkner Architects設計 :Forest House

設計:Faulkner Architects | 項目地點: | 類別:居住空間 | 2021-08-27 7343 59

圖片1.png

?? Joe Fletcher


圖片2.png

?? Joe Fletcher

 

位于太浩湖北岸附近的馬蒂斯谷海拔約 6,300 英尺的兩英畝土地上,茂密的杰弗里森林和糖松混合著白色和紅色的冷杉,覆蓋了這片土地。場地坡度平緩,向南傾斜,可以看到Northstar California滑雪場的景色。簡單的矩形平面布置盡量減少對場地的影響,在周圍留下了115棵60至90英尺高的樹的三維屏幕。臥室設置在較小的二層空間。

A luxuriant forest of Jeffrey and sugar pine mixed with white and red fir covers this two acre site at roughly 6,300 feet above sea level in the Martis Valley near the north shore of Lake Tahoe. Gently sloped, the site falls toward the south with views to the Northstar California ski resort. The simple rectangular plan is placed to minimize impact on the site, leaving a three-dimensional screen of 115 trees 60 to 90 feet tall surrounding it. The smaller second level contains sleeping rooms.


圖片3.png

?? Joe Fletcher

 

一個由三英寸乘三英寸角度建造的黑檀鋼雨幕,間隔一英寸,重復了相鄰樹木樹皮的紋理和功能,保護房屋脆弱的木制框架部分免受野火的侵襲,就像一個大型的火花避雷器。細長的朝南矩形在冬天收集太陽能。這座占地4,500平方英尺的四居室住宅配備了輻射熱以及增強的玻璃、機械電氣設備和絕緣材料。低維護有助于可持續發展。

An ebonized steel rainscreen built of three inch by three inch angles, spaced one inch apart repeats the texture and function of the bark of adjacent trees, protecting the vulnerable wood-framed portions of the house from wildfire like a large spark arrestor. The elongated south-facing rectangle collects solar energy in winter. The 4,500-square-foot, four-bedroom house is fitted with radiant heat as well as enhanced glazing, mechanical electrical equipment, and insulation. Low maintenance contributes to sustainability.


圖片4.png

?? Joe Fletcher

 

圖片5.png

?? Joe Fletcher

 

圖片6.png

?? Joe Fletcher

 

材料和開窗的順序是黑暗光線的反轉,重復了森林的行為。一個隱蔽的、有方向的入口在到達序列中建立了時間,延伸并連接了環境的體驗。在通往入口點的路線上移動,與形式平行,允許在進入之前與住宅聯系在一起。半透明的綠色玻璃屏幕沐浴在入口的顏色,與周圍常綠森林的色調相關聯。

Materiality and fenestration are ordered as dark light reversals that repeat the behavior of the forest. A concealed, directional entry builds time into the arrival sequence, extending and connecting the experience to the environment. Movement in route to the entry point, parallel with the form, allows association with the dwelling prior to entering. Translucent green glass screens bathe the entrance in color that associates with the tone of the surrounding evergreen forest.


圖片7.png

?? Joe Fletcher

 

在室內,連續的朝南滑動玻璃將起居區打開到一個有蓋的甲板,該甲板漂浮在地面上方,沒有欄桿。在整個住宅中保持一致的材料包括切割玄武巖地板、未完成的再生柚木天花板和地板、板形混凝土和白色石膏。天花板上連續的凹槽隱藏著燈具和消防灑水裝置。三維天窗從屋頂向下包裹著墻壁,讓光線傾瀉進來,并在夜晚欣賞到星星。壁爐旁拋光的鍍鋅鋼板反映了居民全天的形象和活動。

 

在內部,整個房子一致的材料包括切割玄武巖地板、未完成的再生柚木天花板和地板、板狀混凝土和白色石膏。天花板上的連續凹槽隱藏了燈具和消防噴頭。三維天窗從屋頂一直延伸到墻壁,讓光線傾瀉而入,并在夜間欣賞星空。壁爐上的拋光鍍鋅鋼板反映了居住著日常的習慣和活動。

 

Inside, continuous south-facing sliding glass opens the living area to a covered deck that floats just above the ground, sans railing. Materials that are consistent throughout the house include cut basalt stone floors, unfinished reclaimed teak ceilings and floors, board-formed concrete, and white gypsum. Continuous recesses in the ceilings conceal light fixtures and fire sprinklers. Three-dimensional skylights wrap from the roof down the wall, allowing light to pour in and offering views to the stars at night. Polished galvanized steel panels at the fireplaces reflect images and movement of the inhabitants throughout the day.

 

圖片8.png

?? Joe Fletcher


項目信息:

建筑設計: Faulkner Architects

承包商: Glennwood Mountain Homes

室內設計師: Rory Torrigiani, Natalie Zirbel

土木工程師: Shaw Engineering

結構工程師:CFBR Structural Group

機械工程師: Sugarpine Engineering

電氣工程師:Sugarpine Engineering

巖土工程師:NV5

照明設計: Faulkner Architects


6376316768522697781229426.png

設計腕兒官方微信

010-88600030

 
Faulkner Architects相關案例
  • Faulkner Architects設計 :...


設計腕兒×地產商

www.bj8v.com \ 關于設計腕兒 About us \ 聯系我們 Contact us \ 智囊團 Brainpower  \ 設計腕兒×地產商 Designwire×Land Baron \

京ICP備15003767號-1